ZABAVNI PROGRAM

Gimnastički Klub Trešnjevka

Ljeto 2024

Otok Ugljan – Kukljica

24.06-01.07.2023.

Dragi roditelji!

Veselimo se što smo i ove godine uspjeli organizirati boravak u  ljetnom kampu u Kukljici! Kako bismo vam olakšali organizaciju i pripremu za put, želimo izdvojiti najvažnije informacije o našem kampu.

Kamp Kukljica nalazi se u turističkom parku Zelena Punti, smještenom na jugoistočnom kraju otoka Ugljana s pogledom na otok Pašman. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana, svaki smješten u zelenoj borovoj šumi s terasom ili balkonom s pogledom na more. Apartmani su moderno uređeni i opremljeni TV-om s satelitskim programima, prostorom za sjedenje, kuhinjom i vlastitom kupaonicom s kadom.

Kamp uključuje puni pansion, gimnastičke treninge, 24-satni nadzor trenera, Wi-Fi i boravišnu pristojbu te autobusni prijevoz Zg-Kukljica-Zg. Također, zdravstvena zaštita je također osigurana za sve sudionike.

Cijena za kamp iznosi 525 € za jedno dijete, a za drugo dijete ostvarujete popust od 50€. Plaćanje je moguće na 3 rate. Broj djece je ograničen, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

Prije polaska, molimo vas da sa sobom ponesete jedan kofer srednje veličine s odjećom za trening, majicama, čarapama, gaćama i hlačama, kabanica ili jakna, kupaći kostim, sandale, ručnike, dres, trenirku, tenisice, šiltericu, kremu za sunčanje i lijekove po potrebi. Ukoliko dijete ne nosi mobitel, treneri će vas moći nazvati svakim danom u kasnije određenom terminu.

Za dodatne informacije, molimo vas da preuzmete datoteku s detaljnim informacijama o kampu (Preuzmite informacije o kampu) ili nam pošaljete upit na naš e-mail gktresnjevka@gmail.com.

Prijave se obavljaju putem e-maila.

Radujemo se vašoj djeci i veselimo se što ćemo zajedno provesti nezaboravne ljetne dane na moru!

Prijavite se za prolavu rođendana!

Ugovorite besplatni probni trening!

Ukoliko prije upisa želite probni trening – prijava je obavezna putem obrasca Besplatni probni trening ili preko Kontakt obrasca.