ZABAVNI PROGRAM

Gimnastički Klub Trešnjevka

Proslave rođendana

Zaigrana grupa djece skače na trampolinu

PONUDA ROĐENDANA

Sportski rođendan:

U 2 sata sportskog rođendana Vaši će mališani doživjeti pravo sportsko natjecanje uz budno oko naših trenera – animatora, a broj i vrsta igara biti će prilagođena dobi djeteta (sunožno skakanje s balonima, nošenje loptice na žlici, puhanje balona i bušenje, gusjenica – grupna utrka na stražnjicama, tehniciranje, vršno dodavanje lopte, utrka u paru zavezanih nogu, skakanje u vreći, gimnastički poligon, itd., igra na prijedlog slavljenika/ice), uz nezaobilazno skakanje na trampolinu i igranje u jami sa spužvicama.

Ninja ratnici/ice:

Inspirirani drevnim borilačkim vještinama i treninzima nudimo Vašim mališanima Ninja rođendanski poligon na kojem će moći pokazati svoje sposobnosti ili izvježbati nove vještine, a istovremeno se dobro zabaviti i nasmijati s našim trenerima – animatorima. Osim Ninja poligona, Vaši će klinci i klinceze uživati skačući na trampolinu i igrajući se u jami sa spužvicama.

Cijene:

Ponuda 1 – cijena 900kn/119,45€: pozivnice, 2 animatora, 2h samo za vas u jednoj od naših dvorana do 25 djece.

Ponuda 2 – cijena 1100 kn/146,00€: pozivnice, 2 animatora, 2h samo za Vas u jednoj od naših dvorana do 25 djece, grickalice slane i slatke, sokovi, set za jelo i piće.

Rezervacije: Maja Drobnjaković 091 7822 289

Napomena: IZNAD 25 djece ( do 35 djece) cijena proslave iznosi 226,04 kn/30€ više

Prijavite se za prolavu rođendana!

Ugovorite besplatni probni trening!

Ukoliko prije upisa želite probni trening – prijava je obavezna putem obrasca Besplatni probni trening ili preko Kontakt obrasca.