SPORTSKI PROGRAM

Gimnastički Klub Trešnjevka

ŠKOLA PARKOURA ( od 1. do 8. R OŠ)

Parkour je umjetnost svladavanja prepreka.Ulični sport koji je prerastao u jednu od disciplina Svjetske gimnastičke federacije do te mjere da je uvršten na Olimpijske igre u Los Angelesu 2028.

Skakanjem, penjanjem, njihanjem i skokovima svaka prepreka koja je nekada bila prepreka može postati prilika za izazov i rast. Znamo da se učenje najbolje prihvaća kada se nudi na zabavne i uzbudljive načine. Zato našim polaznicima nudimo više od samog treninga kretanja. Učimo ih o fiziologiji pokreta koje će naučiti i kako im redovita vježba kretanja može poboljšati život.

Uz širok izbor parkour igara ( chase tag je jedna od najpoznatijih), aktivnosti, izazova i zadataka polaznici uče strateški razmišljati, razvijati karakter, prevladavaju svoje strahove, povećavaju samopouzdanje, a uz to razvijaju fizičku snagu, koordinaciju i agilnost.

Program je prilagođen podjednako i za djevojčice i dječake. Također, polaznicima nudimo mogućnost odlazaka na parkour natjecanja diljem Hrvatske.

Prijavite se za prolavu rođendana!

Ugovorite besplatni probni trening!

Ukoliko prije upisa želite probni trening – prijava je obavezna putem obrasca Besplatni probni trening ili preko Kontakt obrasca.