SPORTSKI PROGRAM

Gimnastički Klub Trešnjevka

ŠKOLA AKROBATIKE ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE ( od 1. do 8.r OŠ)

Djeca zaigrano skaču po trampolinu

Za dječake:

Dječaci savladavaju sve osnovne akrobatske elemente (kolutovi, zvijezde, salta, leteći kolutovi, šraube ,skokovi na trampolinu, odskočnoj dasci), te na taj način razvijaju koodinaciju, snagu, fleksibilnost i ravnotežu. Od sportske gimnastike razlikuje se po tome što nema sprava kao što su ruče, preča, karike i konja. Djeca vježbaju u majici, hlačicama/tajicama i čarapicama !

Za djevojčice:

Program je namijenjen svim djevojčicama, onima s viškom energije, ali i onima malo sramežljivijima. Škola akrobatike je dobila naziv iz razloga što se u ovom programu uče osnovni akrobatski elementi na malom i veliko trampolinu te na parteru koje će na kraju sezone svako dijete moći izvesti samostalno. Neki od tih elemenata su: kolut naprijed, kolut natrag,leteći kolut. salta, šraube i sl. Od sportske gimnastike se razlikuje u tome što nema sprava poput ruča i grede.

Posebnost ovog programa je što daje dobru bazu za ostale sportove, olakšava izvedbu gimnastičkih elemenata na satu tjelesne I zdravstvene kulture te omogućava selekciju za početne natjecateljske programe u gimnastici. Djevojčice koje pokažu dovoljnu razinu volje i sposobnosti imaju mogućnost napredovanja u naprednije programe.

Prijavite se za prolavu rođendana!

Ugovorite besplatni probni trening!

Ukoliko prije upisa želite probni trening – prijava je obavezna putem obrasca Besplatni probni trening ili preko Kontakt obrasca.